Aanbevelingen

Voor het tweede jaar op rij is Aegis Tax Lawyers door International Tax Review gerangschikt als RECOMMENDED FIRM in de nieuwe editie van World Tax, de meest uitgebreide gids over ‘s werelds toonaangevende belastingadvieskantoren.

Ranglijst International Tax Review – World Tax 2024

De jaarlijkse World Tax-gids is een belangrijke bron voor het vinden van gespecialiseerd belastingadvies op het hoogste niveau.
Elke editie beoordeelt de fiscale expertise die in verschillende jurisdicties wordt aangeboden en geeft de meeste uitgebreide informatie over de markt voor belastingadvies.

World Tax is uniek onder de gidsen omdat het advocatenkantoren en andere aanbieders van belastingadvies samen indeelt, in plaats van ze afzonderlijk te bekijken.
Het feit dat zowel de markt als onze concurrenten Aegis hebben aangemerkt als een van de toonaangevende belastingadvieskantoren in Nederland, zowel op het gebied van vennootschapsbelasting als indirecte belastingen, heeft ons zeer verheugd.

Wij danken onze cliënten die ons de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben geschonken en feliciteren het hele team van Aegis met deze belangrijke erkenning.